Smart City app

Nykyaikainen työkalu löytötavaroiden hallintaan

Jokainen ilmoitettu löytötavara on ympäristöteko

"Suomalaiset kadottavat vuosittain Miljoonien Eurojen arvosta tavaraa. Mutta suurin osa kadonneista tavaroista ei palaudu omistajilleen". Tämä synnyttää valtavan määrän turhia hankintoja ja kuormittaa ilmastoa.

Mutta miksi löytötavaroita ei noudeta?


Vanhat toimintatavat! Ei ole ollut parempaa tapaa toimia. Tavaroita säilytetään tiskien alla piilossa tai viedään löytötavaratoimistoihin. Lain vaatimat kirjanpitovelvoitteet löytötavaroista (asetus 6§) saattavat myös jäädä täyttämättä.

Asiakkaiden tiedon puute! Asiakkaalle kadonneen tavaran jäljittäminen on erittäin vaikea prosessi. Useimmiten Asiakas ei tarkkaan tiedä mihin tavara on kadonnut. Ja tämän yksittäisen hukatun tavaran löytäminen vaatisi Asiakkaalta salapoliisityötä. Tässä vaiheessa Asiakas useimiten ei jaksa edes yrittää löytää kadottamaansa tavaraa.

Asenteet! Löytötavaroihin suhtaudutaan usein yrityksissä vähätellen vaikka juuri se yksittäinenkin löydetty tavara saattaa olla Asiakkaallesi erittäin tärkeä. Sinänsä ei ole väliä jääkö toimitiloihisi 1 vai 100 tavaraa kuukaudessa, jokainen löytötavara on tärkeä ja ilmoittamisen arvoinen.

Löytötavaratoimistot! Näiden avulla voit siirtää tavarat toiseen paikkaan säilytykseen, mutta Asiakkaasi joutuu maksamaan jokaisesta kyselystä, ilman varmuutta onko tavara siellä. Palvelumme avulla Asiakkaasi saavat tämän tiedon veloituksetta, vaikka veisitkin tavarat löytötavaratoimistoon. 

Miksi Smart City sovellus toimipaikkoihinne?

Asiakaspalvelu! Kun kirjaat kaikki löytötavarat järjestelmään, niin Asiakkaanne näkevät reaaliajassa mitä on löytynyt ja mistä tavaran voi lunastaa. 

Nykyaikainen! Asiakkaat haluavat nykyaikana asioida mieluiten verkossa. Palvelulla tuot yrityksesi löytötavarat 2020-luvulle

Kirjanpito! Saat sähköisen kirjanpidon, joka täyttää lain asetuksen vaatiman 6§ kirjaus velvollisuuden löytötavaroista.

Tehokkuus! Sovellus on todella helppo ja nopea käyttää. Kerrot vain mitä löysit ja tallennat. Yrityksesi profiilitiedot tulevat ilmoitukseen automaattisesti. Henkilökunnan aikaa vapautuu, kun Asiakkaat voivat toimia itsenäisesti palvelumme kautta.

Näkyvyys! Jokainen ilmoitus on myös mainos, jossa näkyy yrityksenne logo. Sivuillamme käy kuukausittain tuhansia ihmisiä etsimässä kadonnutta omaisuuttaan.

Kustannustehokas! Edullinen kuukausimaksu per toimipaikka. Pyydä tarjous.

Käy tutustumassa kuluttajasivuihin www.eomistaja.fiTyytyväisiä Asiakkaita

Löysin palvelunne kautta kadonneet hanskani. Oli helppo käyttää. Kiitos! 

Juha S

Helsinki

Vau! Hienoa, että tätäkin puolta kehitetään. Toivottavasti saatte palveluunne enemmän toimijoita.

Mari T

Tampere

Sormus löytyi :) Luulin, että se ei tule enää ikinä löytymään. Hienoa, että suomalaiset ovat rehellisiä.

Mervi K

Joensuu