Palauta Minut tunnisteet

Tuotteet, jotka ovat oikeasti hyödyllisiä

Palauta Minut palvelut


Yritysten omaisuuden merkitsemiseen

Turvaa yrityksen omaisuus katoamisen varalta

Tuttua? Neukkarin pöydille unohtuneita latureita ja hiiriä. Kadonneita puhelimia ja avaimia. Tämän kaiken voit välttää Palauta Minut yritysturvan avulla. Annat löytäjälle mahdollisuuden ilmoittaa löytyneestä tavarasta suoraan omistajalle. Jokainen palautettu tavara on yksi hankinta vähemmän. Näin toimit vastuullisesti sekä säästät myös turhien hankintojen tekemistä.


Lisäarvoa markkinoinnin keinoin

Jokainen Palauta Minut palvelulla varustettu tavara tukee kiertotaloutta

Uutuus tuotteemme on Palauta Minut palvelulla varustetut yrityksenne brändin mukaiset tunnisteet. Näiden avulla lahjan saaja pystyy turvamerkitsemään tavaransa. Tunnisteet ovat loistava markkinointilahja tai kaupanpäällinen, joka on sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Personoiduilla Palauta Minut tunnisteilla saat brändisi kulkemaan ihmisten arjessa mukana. Saat tunnisteelle myös brändätyn pakkauksen, jossa käyttöohjeet Asiakkaillesi.


Saat oman brändisi näkymään kaikissa tunnisteissa. Mutta sen lisäksi myös kun tunniste otetaan käyttöön tai kadotettu tavara löydetään, niin palvelussamme näkyy myös yrityksenne logo ja linkit, joita haluatte tarjota Asiakkaillenne. Joten näkyvyys on taattu.

Palauta Minut tunnisteet ovat myös loistava tapa merkitä yrityksen omaisuutta. Yksikin palautunut tavara maksaa investoinnin moninkertaisesti takaisin. Tunnisteet ovat myös hyvä tapa muistaa omaa henkilökuntaa.

Tunnisteet eri tuotteille

Valikoimiimme kuuluu myös vedenkestävät epoksipinnoitetut yleistunnisteet 3M liimapinnalla. Tunnisteiden halkaisija 25mm tai 30mm. Lisäksi personoitavat yritystarrat. Nämä tunnisteet sopivat loistavasti esim. oman yrityksen oheislaitteiden merkitsemiseen. Lisäksi meiltä löytyy laadukkaat Palauta Minut avain- ja laukkutunnisteet sekä tunnisteet myös lemmikeille.

Palvelumme toimii kaikissa maissa!

Pyydä tarjous, niin suunnitellaan yhdessä Teille sopiva Palauta Minut paketti.

Huom! Etsimme myös Palauta Minut tunnisteiden jälleenmyyjiä!Tiesithän, että voit teettää tunnisteet vaikka urheiluseurasi logolla

Jälleenmyyntiin, fanituotteeksi tai varainkeruuseen