fi

Älytunnisteet

Tuotteet, jotka ovat oikeasti hyödyllisiä

Lisäarvoa markkinoinnin keinoin

Jokainen tunnisteella merkitty tavara tukee kiertotaloutta

Uutuus tuotteemme on NFC-älytunnisteet. Näiden avulla lahjan saaja pystyy turvamerkitsemään tavaransa älykkäästi. Tunnisteet ovat loistava markkinointilahja tai kaupanpäällinen, joka on sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Personoiduilla älytunnisteilla saat brändisi kulkemaan ihmisten arjessa mukana. 

Saat oman brändisi näkymään kaikissa älytunnisteissa. Mutta sen lisäksi myös kun tunniste otetaan käyttöön tai kadotettu tavara löydetään, niin palvelussamme näkyy myös yrityksenne logo. Joten näkyvyys on taattu.

Tunnisteet ovat myös loistava tapa merkitä yrityksen omaisuutta. Yksikin palautunut tavara maksaa investoinnin moninkertaisesti takaisin. Tunnisteet ovat myös hyvä tapa muistaa omaa henkilökuntaa.

Katso, oheinen video tunnisteiden toiminnasta.

Tunnisteet eri tuotteille

Valikoimiimme kuuluu vedenkestävät epoksipinnoitetut yleistunnisteet 3M liimapinnalla. Tunnisteiden halkaisija 25mm tai 30mm. Nämä tunnisteet sopivat loistavasti puhelimien, tietokoneiden, harrastusvälineiden, lompakkojen yms. merkitsemiseen. Lisäksi meiltä löytyy laadukkaat älyavaintunnisteet sekä älylaukkutunnisteet kiinnityslenkillä. 

Nyt saatavilla myös älyheijastimet!

Palvelumme toimii kaikissa maissa!

Pyydä tarjous, niin suunnitellaan yhdessä Teille sopivat älytunnistepaketit

Huom! Etsimme myös älytunnisteiden jälleenmyyjiä!

Tiesithän, että voit teettää tunnisteet vaikka urheiluseurasi logolla

Jälleenmyyntiin, fanituotteeksi tai varainkeruuseen